Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 150 g | Minimozzarella | |
| 1 tsk | Olivolja | |
| 140 g | Pesto Grön | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 400 g | Gnocchi | |
| 100 g | Gröna Ärtor Frysta | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Röd Paprika | |
Pastasallad: Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skala rödlöken och skär den i klyftor. Skölj paprika och skär i bitar och skölj och halvera tomaterna.
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs löken gyllenbrun. Tillsätt paprika, tomat och ärtor och fräs i 2-3 min. Salta och peppra efter smak.
Skölj och skär gurkan i halvmånar.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med peston och grönsakerna. Lägg upp på ett fat och strö över mozzarella och gurkmånar.
Näringsvärde: 634 kcal. 20 g protein, 32 g fett, 63 g kolhydrater.
Bild:
Linnea Swärd

223,60 kr /kg

39,95 kr

62,78 kr /kg

31,90 kr /kg

53,25 kr /kg

30,00 kr /kg

99,80 kr /kg

61,67 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg
