Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Melon Galia | |
1 st | Gurka | |
2 tsk | Vitvinsvinäger | |
300 g | Lövbiff | |
1 msk | Olivolja | |
150 g | Salladsmix | |
2 msk | BBQ-Sås | |
150 g | Fetaost | |
2 st | Vanliga Tomater | |
1 msk | Mynta - färsk |
Blanda olja och vinäger i en skål. Salta och peppra. Bryt fetaosten i bitar och låt marinera i vinägretten i ca 5 min. Skär tomater och melon i klyftor. Skär gurkan i halvmånar. Blanda dem med fetaosten. Stek lövbiffarna hastigt i smör i en het stekpanna. Pensla dem med barbequesås och strö över mynta. Skär köttet i mindre bitar. Strö över melon- och fetaostsalladen.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana