Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 50 g | Riven Västerbottensost | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 90 g | Vegetariskt bacon | |
| 1 krm | Salt | |
| 300 g | Tagliatelle | |
| 140 g | Soltorkade Tomater | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 250 g | Sparris Färsk | |
| 0,5 st | Zucchini | |
Pasta: Koka upp saltat vatten till pastan.
Strimla fejkonet och de soltorkade tomaterna. Skala och finhacka vitlöken och skölj och skär zucchinin i halvmånar. Dela och skär sparrisen i mindre bitar.
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs fejkonet tillsammans med vitlök, soltorkad tomat och zucchini. Stek i ca 2 min. Tillsätt grädde och låt det koka ihop 3-4 min. Lägg i sparrisen mot slutet.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med fejkonsåsen. Tillsätt osten och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp i djupa tallrikar och ät.
698 kcal, 23 g protein, 39 g fett, 60 g kolhydrater.
Bild:
Linnea Swärd

356,67 kr /kg

220,83 kr /kg

59,90 kr /kg

225,48 kr /kg

69,00 kr /l

223,80 kr /kg

49,83 kr /kg

217,27 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg