Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 50 g | Cheddarost | |
| 1 st | Chilifrukter | |
| 400 g | Fusilli | |
| 1 tsk | Torkad oregano | |
| 1 st | Rödlök | |
| 3 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1,5 msk | Spiskummin | |
| 1 dl | Vispgrädde | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 msk | Paprikakrydda | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 500 g | Nötfärs | |
| 400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur chilipepparn och finhacka den med. Fräs i lite olja några minuter. Tillsätt nötfärsen. Salta och peppra när den är genomstekt och tillsätts paprikapulver, spiskummin och oregano. Fräs ytterligare 1 min och tillsätt cocktailtomater och grädde. Låt puttra 5 min.
Riv och tillsätt sedan osten och koka 1 min till. Sila av pastavattnet och blanda ner pastan med köttfärssåsen. Rör runt och dra bort från värmen. Låt stå några minuter så makaronerna får smak av såsen.
Näringsvärde: 691 KCAL 37 G PROTEIN 34 G FETT 57 G KOLHYDRATER
Bild:
Linnea Swärd

189,00 kr /kg

198,00 kr /kg

31,90 kr /kg

30,00 kr /kg

69,00 kr /l

153,00 kr /kg

56,25 kr /kg

34,95 kr

34,50 kr

30,50 kr

29,17 kr /kg

31,95 kr

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

