Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Topping | ||
| 4 st | Fikon Färska | |
| Pajskal | ||
| 300 g | Pajskal | |
| Fyllning | ||
| 1 msk | Rapsolja | |
| 3 krm | Salt | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 1 st | Gul lök | |
| 200 g | Getost, Chevre | |
| 4 st | Ägg | |
| 100 g | Torkade Fikon | |
| 3 dl | Mellanmjölk | |
| 125 g | Grönkål | |
| 50 g | Valnötter | |
Värm ugnen till 175 grader.
Skala och finhacka lök. Fräs lök och grönkål mjuk i oljan. Krydda med salt och peppar. Häll över grönkålsblandningen i en bunke och låt svalna lite.
Smula i getost. Grovhacka fikon och valnötter och tillsätt. Blanda om och fördela i 4 pajskal.
Vispa ihop ägg, mjölk och salt och tillsätt i pajskalen. Grädda i ca 20 min. Låt pajerna svalna lite innan servering. Dekorera med färska fikon.
Recept och styling: Mari Bergman och Carina Hejde
Bild:
Nurlan Emir

172,67 kr /kg

1 Minipajskal Färdiggräddad 6-p Lazaridis
7,49 kr /st

19,67 kr /kg

239,67 kr /kg

4,20 kr /st

199,75 kr /kg

13,30 kr /l

164,75 kr /kg

275,00 kr /kg

40,56 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr