Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
2 msk | Röd Currypasta | |
1 msk | Rapsolja | |
1 msk | Japansk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt Fint | |
2 dl | Basmatiris | |
Köp hem | ||
550 g | Färsk kycklingfilé | |
1 st | Koriander - färsk | |
1 st | Broccoli Färsk | |
1 msk | Färsk ingefära | |
400 ml | Kokosmjölk |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Tärna kycklingfilén. Skala och riv ingefära. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn den tärnade kycklingen tillsammans med ingefära. Krydda kycklingen med salt och peppar efter smak. Tillsätt currypasta och fräs runt under omrörning i ca 1 min.
Tillsätt kokosmjölk och soja och låt kycklingen sjuda i ca 15 min. Smaka av såsen med salt.
Koka upp saltat vatten i en kastrull. Dela broccolin i mindre buketter och sjud broccolibuketterna i ca 2 min. Sila av vattnet och lägg upp broccolin i en skål.
Toppa kycklinggrytan med koriander och servera med ris vid sidan av.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko