Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Till servering | ||
| 4 st | Ägg | |
| Vinägrett | ||
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 1 dl | Olivolja | |
| 1 msk | Citron | |
| 1 tsk | Senap | |
| 1 l | Kantareller Konserv | |
| 1 st | Huvudsallat | |
| 1 st | Ciabatta | |
| 200 g | Rökt Sidfläsk Bit | |
| 1 st | Rödlök | |
| 200 g | Körsbärstomater | |
Fördela sallatsbladen på fyra tallrikar.
Dela tomaterna och strimla löken. Tärna fläsket och stek det knaprigt i torr panna.
Om svampen är mycket blöt bör den kokas ur i torr panna först tills all vätska kokat in. Hetta upp lite smör i en panna och stek svampblandningen.
Ta upp svampen och stek sedan brödet i grova bitar.
Fördela fläsk, svamp och krutonger på sallatsbladen. Salta och peppra. Dela äggen och arrangera ovanpå.
Vispa ihop vinägretten och skeda över. Servera genast!
Bild:
Johnny Wohlin

4,20 kr /st

217,27 kr /kg

54,24 kr /kg

281,36 kr /kg

134,75 kr /kg

78,50 kr

143,87 kr /kg

30,00 kr /kg

99,80 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

153,26 kr /kg