Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 500 g | Laxfilé Fryst | |
| 65 g | Färsk bladspenat | |
| 1 st | Dill - färsk | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 st | Gul lök | |
| 400 g | Linguine | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 st | Citron | |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök.
Finhacka dillen, skölj spenat och citron.
Skär laxen i kuber.
Fräs lök och vitlök mjuk i oljan i en varm stekpanna. Tillsätt creme fraiche och ½ dl av pastavattnet och låt såsen puttra ihop. Tillsätt rivet citronskal, ca 2 tsk citronsaft och laxkuberna. Puttra under lock i ca 2 min.
Sila av pastavattnet och tillsätt pastan, dill och spenat till laxsåsen. Vänd runt försiktigt och smaka av med salt och peppar.
Bild:
Nurlan Emir

199,88 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

697,50 kr /kg

19,67 kr /kg

37,44 kr /kg

69,90 kr /l

54,24 kr /kg

34,50 kr

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg