Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Kakbotten | ||
| 2 msk | Kakao | |
| 1 dl | Russin | |
| 1 dl | Sötmandel Skalad | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 dl | Riven kokos | |
| Fyllning | ||
| 1 krm | Pepparmintsarom | |
| 3,5 dl | Cashewnötter Naturella | |
| 0,5 dl | Kokosolja | |
| 2 msk | Sirap Agave | |
| 0,5 krm | Salt | |
| 0,5 msk | Vaniljpulver | |
| 85 g | Spenat Blad | |
| Chokladlager | ||
| 1 dl | Kokosolja | |
| 2 msk | Sirap Agave | |
| 1 dl | Kakao | |
Pulsera samtliga ingredienser till kakbotten i en matberedare till en smulig massa. Tryck sedan ut blandningen i en bakpappersklädd ugnsform (20 cm diameter) till ett jämnt lager ända ut i kanterna.
Låt cashewnötterna rinna av i ett durkslag. Mixa sedan nötterna tillsammans med resten av ingredienserna till fyllningen i en matberedare till en jämn och slät blandning. Bred fyllningen över kakbotten i ett jämnt lager.
Smält kokosolja i en kastrull, blanda ner kakao och agavesirap och rör om. Häll blandningen över fyllningen och ställ in ugnsformen i frysen tills chokladlagret har stelnat. Skär i bitar och servera.
Bild:
Sofia von Porat

249,75 kr /kg

119,80 kr /kg

259,50 kr /kg

107,50 kr /kg

831,67 kr /l

229,88 kr /kg

295,23 kr /l

119,90 kr /kg

8 995,00 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

29,17 kr /kg