Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Räksallad och rostad lök | ||
0,25 st | Gurka | |
15 g | Salladslök | |
50 g | Gemsallad | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
170 g | Handskalade Räkor | |
1 msk | Majonnäs | |
4 msk | Rostad Lök | |
0,5 st | Citron - Eko | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,25 st | Gräslök - färsk | |
Korv och bröd | ||
4 st | Korvbröd | |
4 st | Grillkorv |
Sila av räkorna.
Tärna gurkan smått, finhacka gräslök och strimla salladslök.
Blanda samman med räkorna i en skål och tillsätt rivet citronskal, creme fraiche och majonnäs. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Stek/ grilla valfri korv och korvbröd.
Lägg gemsalladsblad mellan korvbrödet och korven. Toppa din korv med räksallad och rostad lök. Ät och njut.
Bild:
Christoffer Skogsmo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria