Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dekoration | ||
1 dl | Ruccolasallat | |
0,5 dl | Valnötter | |
2 tsk | Olivolja | |
0,5 g | Chilipeppar Röd | |
1 st | Aubergine | |
50 g | Getost, Chevre | |
2 krm | Salt Fint | |
100 g | Dadlar Färska | |
1 dl | Ruccolasallat | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Skölj auberginen och skiva den på längden i tunna skivor. Vänd aubergineskivorna i olivolja och stek i en grillpanna på hög värme tills de får färg. Låt svalna.
Blanda getost, ruccola, hackade valnötter, urkärnade och hackade dadlar och chili och krydda med salt och peppar.
Lägg en klick av röran och några ruccolablad på varje aubergineskiva och rulla till rullar.
Lägg dem på ett vackert fat och ringla över olivolja.
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria