Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
500 g | Fläskfile Färsk | |
0,5 st | Dill - färsk | |
1 st | Bearnaisesås | |
3 dl | Gräddfil | |
1 msk | Kapris | |
1 msk | Grillkrydda Citrus | |
1 dl | Glaze Vitlök | |
1 kg | Potatis Fast | |
1 st | Rödlök | |
2 msk | Vitvinsvinäger |
Grilla fläskfilén runtom på medelhög värme. Pensla med glaze i slutet av grillningen. Vira in filén i aluminiumfolie och låt vila ca 5 minuter. Skär upp köttet precis innan servering.
Potatissallad: Blanda vitvinsvinäger, gräddfil, olivolja och grillkrydda. Tillsätt potatis, rödlök, kapris och dill. Smaksätt med svartpeppar. Servera gärna med Bearnaisesås.
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Grillkrydda Citrus Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko