Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Topping | ||
1 st | Koriander - färsk | |
0,5 dl | Sesamfrö Skalat | |
400 g | Bönpasta | |
150 g | Salladsmix | |
4 st | Salladslök | |
400 g | Räkor Skalade | |
0,5 st | Gurka | |
1 st | Avokado | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
Chilivinägrett | ||
1 msk | Honung Flytande | |
1 st | Chilipeppar Röd | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1,5 tsk | Sesamolja | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Lime | |
1 krm | Salt Fint | |
0,5 msk | Fisksås - Asiatisk | |
0,75 dl | Rapsolja |
Rosta sesamfröna till toppingen gyllene i en torr stekpanna på medelvärme.
Finhacka vitlök och chili.
Rör ihop alla ingredienser till vinägretten. Smaka av med salt och peppar.
Koka bönpastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet, tillsätt dressingen och låt svalna.
Strimla sockerärter och salladslök. Skiva gurkan. Halvera, gröp ur och skiva avokadon. Blanda pastan med övriga ingredienser. Toppa med rostade sesamfrön och koriander.
1 Skalade Räkor i Kedjepack Fryst MSC 4x100g Royal Greenland
1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt