Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Vatten | |
2 dl | Vetemjöl | |
75 g | Mat & Bak Margarin | |
1 dl | Grahamsmjöl | |
Fyllning | ||
4 dl | Standardmjölk | |
4 st | Ägg | |
500 g | Broccoli Färsk | |
150 g | Riven Gratängost | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
200 g | Fetaost | |
3 msk | Långkornigt Ris | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
Tillbehör | ||
250 g | Lantbröd | |
500 g | Vitkål |
Gör pajdegen och låt vila kallt minst 30 minuter. Kavla ut och klä en form (28 cm diameter) med degen och förgrädda i 225 grader 5 minuter. Förväll broccoli i lättsaltat vatten. Hacka tomaterna och tärna osten. Lägg broccolin i botten och ost och tomater ovanpå. Strö över den rivna osten och risgrynen. Vispa samman ägg, mjölk, yoghurt och oljan från tomaterna och slå det över. Grädda i 225 grader ca 45 minuter. Servera med vitkålssallad och lantbröd.
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day