Raw food-brownie
Elisabeth Johansson

Raw food-brownie

30 minEnkelt
520,70 kr
1 portion126,73 kr per portion
Makalöst goda raw chokladkakor som gör mig lycklig – måste provas!

Rawfood-frosting
1 stAvokado
1 mskKakaonibs
0,5 dlHonung Flytande
1 mskKokosolja
0,5 tskVaniljpulver
0,5 dlKakao
Brownie
1 mskKokosolja
400 gDadlar Färska, urkärnade
1 dlKakao
30 gJordnötssmör, (2 msk)
0,5 tskVaniljpulver
220 gValnötter
0,5 krmSalt Fint
Instruktioner
1

Mixa valnötterna tills de är grovhackade.

2

Tillsätt övriga ingredienser och mixa hastigt ihop allt.

3

Tryck ut massan i en form med bakplåtspapper, cirka 14 × 20 centimeter. Låt stå i frysen medan frostingen görs

4

Dela, kärna ur och skala avokadon.

5

Mixa den till en slät massa tillsammans med alla ingredienser utom kakaonibsen.

6

Bred massan över kakan, strö över kakaonibsen och ställ tillbaka i frysen eller i kylen tills frostingen har stelnat. Skär i bitar.

7

"Clean cooking” är skriven av Elisabeth Johansson och ges ut av Bonnier Fakta. Boken är fotograferad av Wolfgang Kleinschmidt.