Quesadillas med bönor och tomatsalsa
Mia Troberg

Quesadillas med bönor och tomatsalsa

30 minEnkelt
234,50 kr
4 portioner36,14 kr per portion
Mättande och superenkel quesadilla.

3,5 dlChunky Salsa
6 dlCannellinibönor
200 gRiven Ost
0,5 tskSalt Fint
1 mskOlivolja
1 stTortilla Wrap
200 gMachesallat
Instruktioner
1

Värm ugnen till 200 grader.

2

Skölj bönorna och låt rinna av. Blanda bönor med salsa, smaka av med salt.

3

Pensla ena sidan av tortillabröden med olivolja och stek på dem lite i en vanlig stekpanna så att de får lite färg.

4

Lägg hälften av tortillabröden med den stekta sidan neråt på bakplåtspapper på en plåt. Klicka ut salsan, strö över ost och lägg på ett tortillabröd. Tryck till lite lätt.

5

Gratinera i ca 8-10 minuter

6

Låt svalna 5 minuter och skär i trianglar. Servera med sallad.

Näringsvärde: Energi (kcal) 538, Protein (g) 25, Fett (g), 20 Kolhydrater (g) 59

Bild:

Sanna Livijn Wexell