Recept | Huvudrätt | Fisk

Fiskfilé i ugn

Fiskfilé i ugn

Gör så här:

Skölj och skär purjolöken i strimlor. Fräs den i matfettet.
Lägg purjolöken i en ugnssäker form. Klipp persilja över. Lägg sedan filéerna lite omlott över det kryddgröna. Salta. Blanda citronsaft och vitvinsvinäger och fördela över fiskfiléerna.
Vispa grädden fast och smaksätt den med hovmästarsås och peppar. Bred grädden över fisken.
Gratinera i 225°C, 20-25 minuter. Servera med ris.

Ca 43,41 kr/port Summa 173,65 kr

Ett recept från:

www.druvan.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst