Recept | Buffé | Övrigt

Filodegspizza med löjrom, creme fraiche och dill

Foto: Nurlan Emir Filodegspizza med löjrom, creme fraiche och dill

Ett jättegott tilltugg att ha på en buffé eller som en liten förrätt. Filodegspizzan går snabbt att tillaga och kan toppas med dina personliga favoriter. Här har vi valt att toppa den med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill - mums!

Gör så här:

1. Värm ugnen till 210 grader.

2. Pizza: Lägg 4 filodegsark på en plåt med bakplåtspapper, pensla med smält smör mellan varje ark. Bred ut creme fraiche på filodegen och krydda med svartpeppar. Strö över ost och gratinera i ugn i ca 10 min.

3. Topping: Skala och finhacka rödlök.

4. Låt pizzan svalna en aning. Klipp eller skär ut portionsbitar och lägg upp pizzabitarna på ett fat.
5. Toppa med creme fraiche, löjrom, hackad rödlök och dillvippor.

Recept: Mari Bergman
Styling: Carina Hejde och Mari Bergman
Foto: Nurlan Emir


Ca 24,34 kr/port Summa 194,75 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst