Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Picklad rödlök | ||
| 2 dl | Strösocker | |
| 1 dl | Ättiksprit | |
| 2 st | Rödlök | |
| 3 dl | Vatten | |
| Topping | ||
| 1 st | Chilipeppar Röd | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 200 g | Riven Cheddarost | |
| 200 g | Tortillachips | |
| 230 g | Tacosås | |
| 360 g | Oh mungood tacofärs | |
| 150 g | Fetaost | |
Blanda ättika, vatten och socker i en bunke eller hög skål. Rör tills sockret löst sig. Skiva rödlöken i tunna skivor. Lägg ner rödlöken i lagen och blanda. Häll över i en tättslutande burk, förvara svalt.
Lägg ut nachochips på en plåt med bakplåtspapper.
Fördela färs, riven cheddar, smulad fetaost och tacosås över chipsen och gratinera i ugn, 200 grader ca 15 minuter.
Toppa sedan med crème fraiche, picklad lök och finhackad chilipeppar.

30,00 kr /kg

198,00 kr /kg

69,90 kr /l

263,33 kr /kg

67,50 kr /kg

71,74 kr /kg

1 Mung Bean Taco Mince Fryst EKO
166,53 kr /kg

159,67 kr /kg

22,50 kr /kg

20,50 kr /l

