Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Rödkålssallad | ||
| 250 g | Rödkål Färsk | |
| 2 st | Äpplen | |
| 50 g | Valnötter | |
| Dressing | ||
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 tsk | Äppelcidervinäger | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 tsk | Dijonsenap | |
Strimla rödkålen fint och krama den mjuk med händerna. Skölj, kärna ur och tärna äpplena. Hacka valnötterna grovt.
Blanda kål och äpplen i en serveringsskål. Rör ihop dressingen och häll över salladen.
Toppa avslutningsvis med valnötterna.
Bild:
Susanna Livijn Wexell

59,90 kr /kg

24,95 kr /kg

275,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

75,90 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr

153,26 kr /kg