Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 6 st | Schalottenlök | |
| 1 msk | Ättika | |
| 2 st | Vanliga morötter | |
| 20 g | Ansjovisfiléer | |
| 1,5 kg | Fransyska & Nötstek | |
| 1 tsk | Vitpeppar Hel | |
| 3 msk | Tomatpuré | |
| 5 dl | Vispgrädde | |
| 1 tsk | Lagerblad | |
| 0,25 tsk | Kryddpeppar Hel | |
| 3 msk | Gelé Rönnbär | |
Salta och peppra köttet och bryn i en gryta. Lägg i grönsaker och kryddor och häll på ättika och vatten så att det knappt täcker. Låt sjuda under lock i ca 11/2 timme, vänd köttet några gånger. ? Ta upp köttet och låt det vila medan såsen reds till. Sila över stekskyn i en kastrull och koka ner till hälften, häll i grädden och låt småkoka i 5 min, smaka av med rönnbärsgelé, tomatpuré och eventuellt ansjovisspad. Servera med hasselbackspotatis, rönnbärsgelé och inlagd gurka.

51,80 kr /kg

13,95 kr /kg

436,71 kr /kg

149,09 kr /kg

93,17 kr /l
0,00 kr /kg

20,50 kr /l

485,00 kr /kg

119,75 kr /kg

3 737,50 kr /kg

1 353,57 kr /kg