Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Dressing | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
| 20 g | Parmesanost | |
| 1 st | Ägg | |
| 1 msk | Rödvinsvinäger | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Standardmjölk | |
| 10 g | Sardeller | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 100 g | Rödlök | |
| 1 krm | Salt | |
| 260 g | Färsk kycklingfilé | |
| 250 g | Romansallat | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 200 g | Gurka | |
| 240 g | Plommontomater | |
Dressing: blanda ihop äggula, vitlök, vinäger, mjölk och finhackade sardeller.
Tillsätt oljan lite i taget och vispa samtidigt. Blanda ner osten och smaka av med salt och peppar.
Sallad: Stek kycklingen och krydda med salt och peppar.
Skölj salladen och skär i mindre bitar.
Skär tomaterna i två delar på mitten och skiva löken sedan är det dags att montera ihop salladen med kyckling och ringla över dressingen.
Bild:
Jarda Zaoral

473,00 kr /kg

4,20 kr /st

13,97 kr /l

536,88 kr /kg

30,00 kr /kg

161,08 kr /kg

105,28 kr /kg

62,78 kr /kg

79,88 kr /kg

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg

139,80 kr /l

40,56 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

217,27 kr /kg