Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Tamarisoja | |
| 320 g | Färsk kycklingfilé | |
| 0,5 tsk | Vitlökspulver | |
| 140 g | Broccoli Färsk | |
| Het majonnäs | ||
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Tabasco | |
| 1 dl | Majonnäs | |
Het majonnäs: Blanda alla ingredienser för den heta majonnäsen i en liten skål.
Kyckling: Hetta upp olja i en stor stekpanna eller wok på medelhög värme. Stek kyckling tillsammans med vitlök och peppar i några minuter tills kycklingen blir gyllenbrun.
Lägg i broccoli och soja. Rör ihop och stek i några minuter. Broccolin ska fortfarande vara krispig.
Häll upp i portionsskålar och servera tillsammans med majonnäsen på sidan om.
Bild:
Jarda Zaoral

219,80 kr /l

161,08 kr /kg

67,80 kr /kg

858,77 kr /l

77,38 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

672,45 kr /kg

217,27 kr /kg