Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 250 g | Sparris Färsk | |
| 70 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
| 5 dl | Ströbröd | |
| 0,5 tsk | Paprikakrydda | |
| 2 st | Ägg | |
| 1 dl | Vatten | |
| 400 g | Halloumi | |
| 1 krm | Salt | |
| 3 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
Blanda ihop ströbröd, smör, äggulor, vatten och salt. Ställ i kylskåp i 30 minuter. Tryck därefter ut i en smord ugnsform.
Koka sparrisen i 4 minuter. Tag ur från vattnet och låt svalna.
Riv osten. Vispa äggen och häll i yoghurten och den rivna osten. Salta och krydda med paprikapulver. Häll över i ugnsformen och sprid ut sparrisen ovanpå.
Grädda i 30 minuter på 180 grader.

211,80 kr /kg

137,90 kr /kg

4,20 kr /st

162,50 kr /kg

49,90 kr /kg

44,88 kr /kg

863,51 kr /kg

29,17 kr /kg