Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 250 g | Cottage cheese Naturell | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 tsk | Dragon - torkad | |
| 75 g | Getost, Chevre | |
| 1 st | Gul lök | |
| 50 g | Soltorkade Tomater | |
| 1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 st | Morötter | |
| 250 g | Fryst Bladspenat | |
| 4 st | Lasagneplattor | |
Sätt ugnen på 175°. Skala och grovriv lök och morot. Fräs detta mjukt i olivolja.
Tillsätt spenat, hackade soltorkade tomater, crème fraiche och kryddor. Tillsätt någon msk vatten och låt puttra en kort stund. Smaka av med ca 1/2 tsk salt och 2 krm peppar.
Varva lasagneplattor med spenatröran och keso. Börja och avsluta med spenatröra. Strö över chèvre och grädda i ca 25 min.
Handfast-minus: Spenatlasagne innehåller lasagneplattor, så du som äter enligt Handfast-minus får vänta tills du uppnått viktbalans innan du lagar den. Handfast: Lägg upp en handflatestor bit lasagne på tallriken, lägg till en knytnäve blandad grönsallad och en knytnäve rivna morötter. Servera med en knytnäve nybakat bröd.
Tips: Spenat är mycket näringsrikt och innehåller bland annat järn, kalcium, A- och C-vitamin samt omega 3-fettsyror. Ät gröna bladgrönsaker så ofta du kan. Det som blir över av lasagnen passar utmärkt i lunchlådan men går också bra att frysa och ta fram senare.
: Spenat är mycket näringsrikt och innehåller bland annat järn, kalcium, A- och C-vitamin samt omega 3-fettsyror. Ät gröna bladgrönsaker så ofta du kan. Det som blir över av lasagnen passar utmärkt i lunchlådan men går också bra att frysa och ta fram senare.

59,90 kr /kg

239,67 kr /kg

19,67 kr /kg

225,48 kr /kg

69,90 kr /l

13,95 kr /kg

61,11 kr /kg

63,90 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
88,95 kr

3 772,22 kr /kg


