Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Ströbröd | |
| 0,5 st | Gul lök | |
| 3 dl | Creme Fraiche | |
| 600 g | Nötfärs | |
| 3 g | Blandsvamp | |
| 1 krm | Salt | |
| 200 g | Kantareller | |
| 1 st | Schalottenlök | |
Blanda färs med ströbröd. Riv lök på ett rivjärn och blanda i. Krydda med salt och peppar.
Forma färsen till biffar. Stek dem i en stekpanna så att de får färg. Hacka schalottenlök fint och lägg ner i stekpannan.
Hacka svamp och lägg ner. Låt fräsa så att den får färg.
Häll i crème fraiche och sherry. Låt såsen puttra och vänd biffarna. Smaka av såsen med salt och peppar.
Servera gärna med kokt potatis och sockerärtor.

19,67 kr /kg

69,90 kr /l

153,00 kr /kg

38,89 kr /kg

559,67 kr /kg

51,80 kr /kg

34,50 kr

44,88 kr /kg

29,17 kr /kg
