Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 250 g | Körsbärstomater | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 500 g | Laxfilé | |
| 500 g | Potatis Fast | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1 krm | Citronpeppar | |
| 2 msk | Flytande Smör | |
| 200 g | Fetaost | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
Sätt ugnen på 225 grader.Lägg laxen i en smord ugnssäker form. Krydda med citronpeppar. Blanda fetaost och creme fraiche. Hacka basilikan och rör ner i blandningen. Bred blandningen över laxfiléerna. Tillaga i ca 20 min i ugnen. Servera med kokt potatis och körsbärstomater.

75,80 kr /kg

69,90 kr /l

184,88 kr /kg

24,39 kr /kg

55,00 kr /l

159,67 kr /kg

179,67 kr /kg

29,17 kr /kg

554,55 kr /kg


