Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 500 g | Sparris Färsk | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 150 g | Citron, (1 st) | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 1 krm | Salt | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 150 g | Fetaost | |
Grekisk tomatsalsa: Grovhacka tomaterna. Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka persilja och basilika. Blanda i en skål och smula i fetaost och tillsätt olja. Ställ åt sidan.
Grillad sparris: Grilla sparrisen och citronhalvor på utegrillen.
Grekisk tomatsalsa: Pressa i citronsaft från de grillade citronhalvorna i tomatsalsan och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp den grillade sparrisen på ett fat och toppa med den grekiska tomatsalsan. Ät och njut!
Bild:
Nurlan Emir

211,80 kr /kg

179,67 kr /kg

48,18 kr /kg

1 Cocktailtomater på Kvist Klass1
79,90 kr /kg

30,00 kr /kg

21,95 kr /st

159,67 kr /kg

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
88,95 kr