Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Sås | ||
| 8 msk | Gräddfil | |
| 4 msk | Majonnäs | |
| 2 msk | Tomatketchup | |
| Burgar tacos | ||
| 400 g | Nötfärs | |
| 200 g | Tortilla - Små | |
| 200 g | Cheddarost i Skivor | |
| 180 g | Romansallat, 1 st | |
| 150 g | Saltgurka | |
Blanda gräddfil, majonnäs, ketchup och lite saltgurkslag i en skål. Smaka av med salt och peppar. Ställ dressingen i kylskåp fram till servering.
Fördela cirka 2 matskedar köttfärs mitt på varje tortillabröd. Tryck ut färsen till ett jämnt lager som täcker hela brödet ända ut till kanten. Krydda med salt och peppar.
Hetta upp en stekpanna med lite olja på medelhög värme. Lägg tortillan i pannan med köttsidan nedåt och stek på medel–låg värme i 4–5 minuter tills köttet är genomstekt.
Vänd tortillan, lägg på cheddarost och stek ytterligare någon minut tills osten har smält och brödet är gyllene och krispigt.
Toppa med dressing och grovhackad sallad. Servera genast.
Bild:
Silje Feiring

53,17 kr /l

77,38 kr /kg

34,95 kr /kg

144,00 kr /kg

79,75 kr /kg

159,75 kr /kg

121,94 kr /kg

37,50 kr