Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 st | Hönsbuljong | |
| 150 g | Skinka pålägg | |
| 2 st | Röd Paprika | |
| 4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 2 st | Gul Paprika | |
| 4 krm | Rosmarin - torkad | |
Skär paprika och skinka i bitar. Stek paprika och skinka i kastrull med margarin. Lägg i rosmarin, buljong och pressad vitlök. Ha i mer margarin alternativt lite vatten om det blir torrt. Stek tills paprikan är mjuk.
Blanda sist i creme fraiche. Späd med vatten om såsen känns för tjock. Lägg till extra rosmarin och vitlök efter egen smak.
Servera med pasta och sallad.

217,27 kr /kg

3,99 kr /l

159,75 kr /kg

66,43 kr /kg

69,90 kr /l

57,92 kr /kg

1 426,19 kr /kg

