Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 150 g | Chips lättsaltade | |
| 190 g | Brieost | |
| 120 g | Prosciutto | |
| 100 g | Saltgurka | |
| 85 g | Fikonmarmelad | |
| 0,5 st | Dill - färsk, kruka | |
Förvärm ugnen till 200 grader och fördela chipsen jämnt på en plåt med bakplåtspapper.
Riv brieosten i bitar med händerna och sprid ut över chipsen tillsammans med små klickar fikonmarmelad. Grädda mitt i ugnen i 7–8 minuter, tills osten börjar smälta.
Hacka saltgurkan i små tärningar medan chipsen är i ugnen.
Ta ut plåten och toppa med skinka, hackad saltgurka och färsk dill. Servera genast.
Osten kan rivas som i receptet, eller skäras i skivor eller små bitar om du vill undvika kladd. Du kan gärna byta ut prosciutton mot annan lufttorkad skinka, och hoppa över saltgurkan om du vill.
Bild:
Silje Feiring

180,56 kr /kg

177,50 kr /kg

491,25 kr /kg

110,29 kr /kg

366,33 kr /kg

697,50 kr /kg