Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 150 g | Smör | |
| 3 st | Ägg | |
| 3 dl | Strösocker | |
| 75 g | Rismjöl, ca 1 dl | |
| 25 g | Mandelmjöl, ca 0,5 dl | |
| 1 dl | Kakao | |
| 1 tsk | Vaniljsocker | |
| 1 krm | Salt | |
Värm ugnen till 180 grader. Klä en springform ca 24 cm i diameter med bakplåtspapper.
Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en bunke. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret.
Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min tills kakan är torr på ytan men fortfarande känns lite lös i mitten. Låt kakan svalna.
Tänk på att alla ugnar är olika och att ugnstiden kan variera.
Bild:
Susanna Blåvarg

4,20 kr /st

64,88 kr /kg

205,00 kr /kg

386,00 kr /kg

129,00 kr /kg

22,95 kr /kg

137,19 kr /kg

29,17 kr /kg
