Gå vidare till huvudinnehåll
Melonspett med mynta och fryst fetaost
Mari Bergman

Melonspett med mynta och fryst fetaost

20 minEnkelt
92,80 kr
4 portioner 16,58 kr per portion
Somriga spett på melon med sting av chili. Perfekt att bjuda på som tilltugg eller som ett gott tillbehör till grillmiddagen. Receptet ger ca 8-10 st spett.

1 kgVattenmelon
1 stMynta - färsk
0,5 tskChiliflakes
1 stLime
50 gFetaost
Instruktioner
1

Lägg fetaosten i frysen 1 timme innan servering.

2

Tärna melonen och trä på spett. Finhacka myntan och lägg på en skärbräda.

3

Rulla melonspetten i myntan och lägg upp på ett fat, gärna på en isbädd.

4

Toppa melonen med chiliflakes, lite flingsalt, rivet limeskal och fryst riven fetaost.

Bild:

Christoffer Skogsmo