Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Gurka | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 st | Chilipeppar Röd, finhackad | |
| 10 g | Koriander - färsk, grovt hackad | |
| 10 g | Thaibasilika, grovt hackad | |
| 1 msk | Färsk ingefära, riven | |
| 2 msk | Japansk soja | |
| 1 msk | Brunt Farinsocker | |
| 1 msk | Vitvinsvinäger | |
| 1 msk | Chiliolja | |
| 1 msk | Sesamolja | |
| 3 msk | Sesamfrö | |
Skölj gurkan och skär bort ändbitarna. Dela den på längden och använd sedan en kavel eller baksidan av en liten kastrull för att banka den platt. Skär därefter i skivor tvärs över.
Skala och finhacka vitlök och chili, grovhacka koriander och thailändsk basilika, och riv ingefära. Lägg allt i en skål tillsammans med soja, farinsocker, vitvinsvinäger, chiliolja och sesamolja.
Blanda väl med den krossade gurkan, toppa med sesamfrön och servera.
Bild:
Silje Feiring

70,19 kr /kg

238,00 kr /kg

269,50 kr /kg

1 Thaibasilika Kruka EKO Klass1
26,95 kr /st

139,75 kr /kg

261,67 kr /kg

246,33 kr /l

140,47 kr /kg

217,27 kr /kg

296,67 kr /l

49,90 kr /kg

139,80 kr /l