Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 400 g | Rigatoni, eller annan pasta | |
| 1 st | Avokado | |
| 2 dl | Grekisk Yoghurt | |
| 1 klyfta | Vitlök, riven | |
| 0,5 st | Citron, 1 msk citronjuice, 2 msk zest | |
| 65 g | Spenat Blad | |
| 2 dl | Basilika - färsk | |
| 1 dl | Persilja - färsk | |
| 250 g | Varmrökt lax, korshags | |
Koka pastan i saltat vatten. Häll av och skölj snabbt i kallt vatten.
Gröp ur avokadon. Mixa avokado, yoghurt, vitlök, citronjuice, citronzest, spenat, hälften av basilikan, persilja, 2 krm salt och 2 krm peppar med en stavmixer till en slät krämig dressing.
Blanda pastan med dressingen, smaka av med salt och peppar.
Toppa med lax och resten av basilikan.
Bild:
Korshags

56,25 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

44,50 kr /kg

217,27 kr /kg

48,18 kr /kg

1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

179,67 kr /kg

21,95 kr /st

559,60 kr /kg