Gå vidare till huvudinnehåll
Ricottapannkakor med lax & avocado
Korshags

Ricottapannkakor med lax & avocado

15 minEnkelt
287,65 kr
4 portioner 49,51 kr per portion
Saftiga små ricottapannkakor med rökt lax, creme fraiche och avocado. Perfekta att svänga ihop till brunch och helgfrukost.

250 gRicottaost
4 stÄgg
2 krmSalt
2 dlVetemjöl
1 tskBakpulver
1 dlStandardmjölk, (3%)
1 stAvokado
300 gKorshags kallrökt lax
1 dlCreme Fraiche
25 gKrasse, (0,5 ask)
135 gCitron, 1 klyftad citron, till servering
Instruktioner
1

Blanda ricotta med ägg och salt till en jämn smet. Rör i mjöl och bakpulver och sist mjölk.

2

Stek pannkakorna på medelvärme i smör, ca ½ dl smet per pannkaka, runt 2 minuter per sida tills gyllene.

3

Skiva avocadon.

4

Servera pannkakorna med lax, crème fraîche, avocado, krasse och citronklyftor.