Gå vidare till huvudinnehåll
Redefine meat nacho med pico de gallo
Mari Bergman

Redefine meat nacho med pico de gallo

30 minEnkelt
278,35 kr
4 portioner59,55 kr per portion
Prova en vegetarisk middag med vegansk pulled beef från Redefine meat. Med nachos, pico de gallo och smörstekt majs lovar vi att det blir en ny favorit på fredagstacon.

Pulled “beef”
400 gVegetarisk Pulled
0,5 stRödlök
1 klyftaVitlök Vanlig
25 gTaco Kryddmix
2 mskRapsolja
Pico de gallo
250 gKörsbärstomater
0,5 stRödlök
1 stVitlök Vanlig
1 stChilipeppar Röd
1 stLime
1 stKoriander, kruka
1 mskOlivolja
1 krmSalt Fint
1 krmSvartpeppar
Majs
380 gMajskorn
30 gJalapeno Färsk, 1 st
25 gSmör
3 krmSalt Fint
Tillbehör
185 gTortillachips
1 dlOstsås
1 stLime
Instruktioner
1

Pico de gallo: Skölj och tärna tomaterna och skölj och finhacka chilin. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda samman i en skål och tillsätt finhackad koriander, rivet limeskal, limesaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

2

Majs: Sila av vätskan från majsen och finhacka jalapeno. Fräs majs och jalapeno i smöret och krydda med salt.

3

Pulled "beef": Skala och finhacka rödlök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek pulled beef med lök och vitlök i ca 4-5 minuter. Krydda med tacokrydda.

4

Lägg upp nachochips på fat och strö över pulled beef, pico de gallo och majs. Ringla över cheddarsås och strö lite korianderblad över. Servera med limeklyftor.

Bild:

Susanna Blåvarg