Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Till servering | ||
| 100 g | Jordnötter Rostade/Saltade | |
| 3 dl | Jasminris | |
| 0,5 st | Salladskål | |
| 1 st | Lime | |
| 0,5 st | Purjolök | |
| 1 st | Färsk ingefära | |
| 100 g | Spenat Blad | |
| 3 msk | Smör | |
| 3 msk | Fisksås - Asiatisk | |
| 500 g | Blandfärs | |
| 3 tsk | Sambal Oelek | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
Hacka jordnötter (kan uteslutas för allergiker såklart). Skölj och skär purjon i 1/2 cm tjocka skivor. Skala och riv ingefäran. Bryn blandfärs och ingefära i smör eller olja i en wok eller stekpanna. Tillsätt purjo, sambal, fisksås och kokosmjölk. Låt sjuda i ca 5 minuter. Tillsätt spenat på slutet. Servera med hackade jordnötter, limeklyftor, strimlad salladskål och jasminris.

121,82 kr /kg

37,44 kr /kg

52,66 kr /kg

38,42 kr /kg

139,75 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

99,75 kr /l

129,90 kr /kg

179,75 kr /kg

75,80 kr /l

39,95 kr /kg

145,00 kr /kg