Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 dl | Olivolja | |
| 1 msk | Citron | |
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 tsk | Torkad gurkmeja | |
| 75 g | Parmesanost | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 100 g | Valnötter | |
| 0,5 st | Gul lök | |
| 400 g | Spaghetti | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen i lättsaltat vatten och gurkmeja.
Skala och skiva löken. Skala och finhacka vitlöken och skölj och skär paprikan i strimlor.
Skölj citronen och riv skalet. Grovhacka persiljan och grovriv parmesanosten.
Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs lök och paprika hastigt. Blanda i persilja, valnötter och citronskal. Smaka av med salt och peppar.
Sila av pastan och tillsätt olivoljan. Blanda ner pastan i pannan och riv parmesanost över vid servering.
Näringsvärde: 766 KCAL 25 G PROTEIN 37 G FETT 80 G KOLHYDRATER
Bild:
Linnea Swärd

48,18 kr /kg

21,95 kr /st

473,00 kr /kg

69,83 kr /kg

313,64 kr /kg

19,75 kr /kg

38,13 kr /kg

30,00 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

217,27 kr /kg

30,50 kr

34,50 kr