Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Gremolata | ||
| 6 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 st | Citron | |
| 1 dl | Bladpersilja - färsk | |
| 4 msk | Olivolja | |
| 150 g | Feferoni | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 600 g | Potatis Mjölig | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 st | Gul lök | |
| 600 g | Chorizo | |
| 1 krm | Salt | |
| 200 g | Cheddarost | |
| 12 st | Ägg | |
Koka potatisen och skär i mindre bitar. Sätt ugnen på 150 grader. Stek chorizon och löken i olja. Blanda i potatis när korven fått färg och stjälp upp allt i en stor ugnsfast oljad form. Blanda samman ägg och grädde, salta och peppra. Vänd ner den rivna osten. Slå över ostblandningen i formen. Baka mitt i ugnen i 15-20 minuter beroende på formens storlek. Gör gremolatan: Tvätta och riv skalet av citronerna. Skala och finhacka vitlöken. Blanda med hackad persilja och olivolja. Stek chilin hastigt i olja, salta. Skär omeletten i mumsbitar. Pensla varje bit med gremolata, toppa med chilitrukt och stick ner tandpetare.

60,30 kr /kg

1 Bladpersilja knippe flow Klass1
149,75 kr /kg

50,67 kr /kg

65,90 kr /l

22,17 kr /kg

24,38 kr /kg

95,83 kr /kg

189,00 kr /kg

2,90 kr /st

199,09 kr /kg

114,60 kr /l

969,12 kr /kg

33,25 kr /kg