Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Vitlök Färsk | |
1 skiva | Skivat rågbröd | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
1 st | Sardeller | |
200 g | Salladsmix | |
4 msk | Parmesanost | |
2 st | Avokado | |
2 tsk | Dijonsenap | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 st | Lime | |
1 krm | Svartpeppar | |
250 g | Sockerärta | |
1 krm | Salt |
Börja med dressingen. Mixa vitlök citron sardeller senap och parmesan i en matberedare. Tillsätt lite lättyoghurt i taget under omrörning. Salta och peppra.
Bryt salladen i stora bitar på ett uppläggningsfat. Skär avokadon i klyftor och fördela ovanpå. Pressa lime över så att den inte mörknar.
Salta och peppra kycklingen och stek på medelvärme. Skär i diagonala bitar och lägg på salladsbädden. Skär sockerärtorna på diagonalen och strö över.
Rosta brödskivorna ganska hårt. Dela vitlöksklyftan på mitten och gnid in brödskivorna. Skär upp i tärningar. Strö över salladen.
4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt