Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Vitlök Färsk | |
| 1 skiva | Skivat rågbröd | |
| 600 g | Kycklingfile Fryst | |
| 1 st | Sardeller | |
| 200 g | Salladsmix | |
| 4 msk | Parmesanost | |
| 2 st | Avokado | |
| 2 tsk | Dijonsenap | |
| 2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 1 st | Lime | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 250 g | Sockerärta | |
| 1 krm | Salt | |
Börja med dressingen. Mixa vitlök citron sardeller senap och parmesan i en matberedare. Tillsätt lite lättyoghurt i taget under omrörning. Salta och peppra.
Bryt salladen i stora bitar på ett uppläggningsfat. Skär avokadon i klyftor och fördela ovanpå. Pressa lime över så att den inte mörknar.
Salta och peppra kycklingen och stek på medelvärme. Skär i diagonala bitar och lägg på salladsbädden. Skär sockerärtorna på diagonalen och strö över.
Rosta brödskivorna ganska hårt. Dela vitlöksklyftan på mitten och gnid in brödskivorna. Skär upp i tärningar. Strö över salladen.

189,50 kr /kg

78,75 kr /kg

99,95 kr /kg

536,88 kr /kg

4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

473,00 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
37,95 kr

49,90 kr /kg

52,66 kr /kg

246,33 kr /kg

153,26 kr /kg

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg