Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dressing | ||
0,5 tsk | Salt | |
1 dl | Valnötter | |
1 st | Baguette | |
1 msk | Färsk timjan | |
2 msk | Crema Di Balsamico | |
3 msk | Valnötsolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Sallad | ||
200 g | Getost, Chevre | |
140 g | Spenat Blad | |
150 g | Prosciutto | |
1 st | Granatäpple | |
4 st | Fikon Färska |
Kärna ur granatäpple. Skölj spenaten. Skär fikon i fyra delar. Lägg spenaten i botten och fördela prosciutto, granatäpple, fikon och getost över.
Dressingen. Rosta valnötterna i en stekpanna. Hacka dem. Blanda olja, balsamicokräm, nötter, timjan, salt och peppar. Häll över salladen. Servera med ett gott bröd.
Näringsinnehåll: Kcal: 580, Protein: 29,0g, Fett: 36,2g, Kolhydrater: 32,0g
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
3 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1