Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 600 g | Kycklingfile | |
| 5 dl | Grönsaksbuljong | |
| 410 g | Kidneybönor | |
| 100 g | Riven Parmesanost | |
| 150 g | Färsk bladspenat | |
| 1 krm | Salt | |
| 2,5 dl | Fullkornsbulgur | |
| 50 g | Pinjenötter | |
Koka upp grönsaksbuljong. Tillsätt bulgur och sänk värmen. Låt sjuda under lock i 12 minuter. Ta kastrullen av plattan och låt stå i 5 minuter.
Hetta upp en torr stekpanna. Lägg i pinjekärnorna. Rosta pinjekärnorna tills de fått fin färg. Salta dem lätt.
När bulguren är klar, rör i blad-spenat och bönor. Lägg upp i en skål och strö över pinjekärnorna och parmesanosten. Servera till stekt kycklingfilé.

149,00 kr

63,04 kr /kg

382,35 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

39,90 kr /kg

799,50 kr /kg

3,99 kr /l

29,17 kr /kg
