Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 50 g | Pinjenötter | |
| 1 msk | Honung | |
| 4 st | Päron | |
| Ricottakräm | ||
| 1 tsk | Vaniljsocker | |
| 0,5 st | Apelsin | |
| 250 g | Ricottaost | |
| 1 msk | Florsocker | |
| 50 g | Mörk Blockchoklad | |
Blanda ihop ricotta, choklad, florsocker, vaniljsocker, skal och saft av apelsin. Dela päronen på mitten, kärna ur och pensla snittytan med honung. Grilla snittytan i grillpanna eller stekpanna och vänd päronen. Lägg en klick ricottakräm och grilla ytterligare ett par minuter. Rosta pinjenötterna i torr panna och toppa desserten med det.

619,00 kr /kg

72,88 kr /kg

1 Apelsin i Nät "Navelinas" Klass1
21,95 kr /kg

94,00 kr /kg

265,00 kr /kg

111,90 kr /kg

137,19 kr /kg

35,00 kr /kg