Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Från ditt skafferi | ||
| 2 dl | Vatten | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| Köp hem | ||
| 4 dl | Creme Fraiche - Parmesan & Vitlök | |
| 400 g | Färska lasagneplattor | |
| 300 g | Vegetarisk Färs | |
| 400 g | Pastasås Basilika | |
| 190 g | Pesto Röd | |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala och finhacka lök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och färs i 5 min. Krydda med salt och svartpeppar.
Tillsätt pastasås och 1 dl vatten och puttra ihop i 5 min.
Vispa samman pesto med creme fraiche och 1 dl vatten i en skål.
Ta fram en ugnsfast form och bred 1 dl pestosås i botten av formen. Varva sedan lasagneplattor, färssås och pestosås i 2-3 lager. Avsluta med pestosås och gratinera lasagnen i ugnen i ca 20-30 min.
Bild:
Nurlan Emir

19,67 kr /kg

117,50 kr /l

107,50 kr /kg

79,95 kr /kg

57,38 kr /kg

199,75 kr /kg

29,17 kr /kg

40,56 kr /l

1 014,71 kr /kg
