Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Från ditt skafferi | ||
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 2 msk | Olivolja | |
| Köp hem | ||
| 1 dl | Majonnäs Smaksatt | |
| 1 st | Citron - Eko | |
| 100 g | Parmesanost | |
| 1 tsk | Italiensk Salladskrydda | |
| 700 g | Brysselkål | |
Värm ugnen till 200 grader. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Dela brysselkålen på mitten och skala och riv vitlök. Blanda samman i en bunke och tillsätt salladskrydda, flingsalt, peppar och olja.
Finriv parmesanosten och tillsätt till brysselkålen.
Fördela brysselkålen på ugnsplåten och rosta i ugnen i ca 15 min.
Lägg upp brysselkålen på ett fat och tillsätt rivet citronskal och några droppar citronsaft. Servera tillsammans med valfri smaksatt majonnäs.
Bild:
Roland Persson

109,78 kr /l

68,44 kr /kg

473,00 kr /kg

28,50 kr

31,90 kr /kg

158,53 kr /kg

217,27 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l