Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
70 g | Ruccolasallat | |
0,5 kg | Fläskfile Färsk | |
200 g | Halloumi | |
2 msk | Balsamvinäger | |
0,5 st | Rödlök | |
2 msk | Olivolja | |
2 msk | Pesto Grön | |
2 st | Avokado | |
1 st | Lime | |
250 g | Körsbärstomater | |
500 g | Spaghetti Fullkorn |
Koka pastan och häll av vattnet, dela tomaterna i hälften. Dela avokadona i två och skär dem i skivor, pressa över limefrukten. Strimla löken fint och skölj ruccolan.
Stek eller grilla fläskfilén.
Blanda den kokta pastan i en stor skål med pesto, balsamvinäger och lite olivolja. Tillsätt den skivade löken, ruccolan, avokadon och tomaterna. Skär fläskfilén i skivor och lägg upp på ett fat. Skär halloumin i skivor och stek den i lite olivolja tills den får fin färg. Servera med pastasalladen och fläskfilén.
2 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta