Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 70 g | Ruccolasallat | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 900 g | Potatis | |
| 1 msk | Balsamvinäger | |
| 1 krm | Salt | |
| 5 klyfta | Vitlök | |
| 1 dl | Frysta blandade örter | |
| 600 g | Högrev | |
| 150 g | Fetaost | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 dl | Olivolja | |
Putsa biffen och stick många hål i den med en kniv. Biffen ska ha många hål (fickor). Gnid in med salt och svartpeppar. Blanda olivoljan med örterna, vitlöken och fetaosten. Rör till en smet.
Fyll fickorna i biffen med örtröran. Örtröran som blir över lägger man som ett täcke över biffen. Sätt i en köttermometer och ställ in biffen i ugnen på 125 grader tills köttet har nått 55-70 grader. Ta ut biffen och skiva upp den.
Serveras med potatis och gärna en enkel sallad bestående av. Ruccolasallad som blandas med rödlök i tunna skivor. Strö lite salt och svartpeppar över och blanda. Häll över balsamvinäger och därefter olivolja, blanda igen.

291,54 kr /kg

30,00 kr /kg

16,48 kr /kg

217,27 kr /kg
4 Frysta Italienska Örter Findus
0,00 kr /kg

234,00 kr /kg

159,67 kr /kg

131,90 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l