Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Soltorkade Tomat Creme | ||
2 msk | Olivolja | |
1 tsk | Balsamvinäger | |
100 g | Soltorkade Tomater | |
4 msk | Solrosolja | |
0,5 tsk | Strösocker | |
0,2 st | Persilja - färsk | |
2 krm | Havssalt | |
1 dl | Kalamataoliver | |
1 krm | Salt | |
400 g | Fusilli | |
2 msk | Vitvinsvinäger | |
250 g | Plommontomater | |
2 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka pastan och kyl den sedan snabbt under rinnande kallt vatten. Blanda med lite olivolja så att det inte klibbar. Gör i ordning tomatkräm i mixer. Blanda pastan med tomatkräm, vinäger och olivolja. Vänd ner färska tomater och oliver. Smaka av med salt och peppar.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Havssalt Finmalet 200g Spicemaster
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria